Svijet
0

Portugalska policija: Madeleine je ubio uspaničeni pedofil

Sarajevo-x.com
Foto: AFP
Foto: AFP
Prema izjavi portugalske policije koju su objavile novine "Publico", malena Madeleine je bila ubijena one noći kada je i nestala. Prema policijskim zaključcima, djevojčicu je ubio pedofil koji je ušao u sobu kako bi je oteo, ali ju je nakon njenog vriska u panici ugušio.

Portugalska policija vjeruje da je Madeleine McCann bila mrtva još one noći kada je oteta iz hotelske sobe. Prema njihovim zaključcima, djevojčica je vidjevši uljeza počela vrištati, a uspaničeni pedofil je vjerovatno, pokušavši je ušutkati, ubio.

Nakon toga, uljez je njeno beživotno tijelo odnio iz sobe. Ovu novu teorije policije u Portugalu u vezi sa slučajem Madeleine, potvrđuju i mnogi dokazi pronađeni na mjestu otmice te izjave svjedoka koji su tu večer primijetili nepoznatog čovjeka kako nosi tijelo djeteta.

Osim toga, ova teorija se mnogima čini kao "realna" jer je prošle sedmice ugledni portugalski advokat također izjavio kako je otmičar vrlo vjerovatno ubio malu Madeleine.

Policija, koja više ne sumnjiči bračni par McCann, smatra da je otmičar-pedofil vjerovatno slijedio McCannove duže vrijeme te pratio njihov dnevni raspored.