Tragedija u Engleskoj
0

Par skočio s litice s tijelom 5-godišnjeg sina

Sarajevo-x.com
Ovog vikenda se u Engleskoj desila nesvakidašnja tragedija kad se jedan par zajedno s mrtvim tijelom svog sina bacio s litice Beachy Head u istočnom Sussexu i tako okončao živote dvostrukim samoubistvom, piše Sky News.

U utorak je policija doznala i imena para koji je izvršio zajedničko samoubistvo, a to su Neil Puttick (34) i njegova žena Kazumi Putzick (44), dok tijelo dječaka pronađenog u jednom ruksaku pripada njihovom petogodišnjem sinu Samuelu.

Prema bolničkim izvještajima, Samuel Puttick iz engleskog grada Westburyja bolovao je od meningitisa, a u petak navečer je pušten kući nakon što su ljekari odustali od daljeg liječenja dječaka.

Naime, infekcija je bila uznapredovala i dječaku nije bilo spasa, te su ljekari po želji roditelja potpisali otpusno pismo i pustili da roditelji odvedu dječaka kući.

'Kad je postalo jasno da dječak neće preživjeti tešku bolest, roditelji su tražili dopuštenje da dječak ode kući gdje može mirno umrijeti u vlastitom krevetu. Istu noć, nekoliko sati kasnije, dječak je i umro, a naš doktor je na licu mjesta proglasio smrt', izjavio je glasnogovornik bristolske Kraljevske bolnice za djecu.

Pretpostavlja se da je par već u subotu ujutro napustio kući s dva ruksaka i uputio se ka litici Beachy Head. Njihova tijela pronađena su u nedjelju kad ih je uočio jedan čuvar plaže. U jednom ruksaku spasilačke ekipe pronašle su tijelo mrtvog dječaka, dok su u drugom ruksaku bile njegove igračke.

Tamošnja policija objavila je i da svake godine oko 20 ljudi skoči u smrt sa litice Beachy Head.