Levi Johnston
0

"Palin je dala ostavku zbog novca"

FENA
Foto: AP
Foto: AP
Levi Johnston, bivši zaručnik Bristol Palin, 18-godišnje kćerke guvernerke Aljaske Sarah Palin, izjavio je u četvrtak da je novac razlog zbog kojeg je njegova nesuđena punica podnijela ostavku, o kojoj još traju rasprave u američkoj političkoj javnosti.

Levi Johnston (19), čije je vjenčanje s Bristol Palin otkazano ranije ove godine, izjavio je kako vjeruje da je guvernerka podnijela ostavku zbog ličnih financija.

Na konferenciji za štampu u uredu svog odvjetnika u Anchorageu Rexa Butlera, Johnston je kazao da je živio s obitelji Palin prošlog decembra i januara, te da je u nekoliko navrata čuo Sarah Palin kako govori da bi bilo lijepo iskoristiti unosne ugovore koji joj se nude, uključujuči one za knjigu i 'reality show'.

  • Mislima da je veliki ugovor za knjigu. To su bili milioni dolara, rekao je Johnston, koji je imao zategnute odnose s obitelji Palin, ali je ustvrdio da su se poboljšali.

Palin ima ugovor o knjizi, ali pojedinosti o njenom honoraru nisu objavljene. Guvernerka i potpredsjednička kandidatkinja republikanaca 2008., koja se s najavom ostavke za kraj jula ponovo našla u središtu pozornosti u SAD-u, ranije je izjavila da je suočena s više od 500.000 dolara troškova za odvjetnike.

Johnston, koji s Bristol Palin ima sina, također se nada ugovoru o knjizi, kao i filmu, a u međuvremenu radi kao stolar.