Svijet
0

Nijemac dobio osmoro djece sa pastorkom

SRNA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Nijemac star 48 godina optužen je da je primorao svoju pastorku na seksualne odnose i sa njom dobio osmoro djece, kao i da je seksualno zlostavljao svog pastorka i rođenu kćerku, saopštio je danas portparol suda u Koblencu i najavio početak suđenja za sljedeću sedmicu.

Muškarac je u medijima identifikovan kao vozač kamiona Detlef S. On je optužen u 350 tačaka za seksualne prestupe i težak seksualni napad na maloljetnike.

Optuženom se stavlja na teret da je od 1987. do 2010. godine zlostavljao ove tri osobe, kao i da je naplaćivao organizovanje sastanaka dvije žene sa drugim muškarcima koji su ih zlostavljali.

"Često smo se pitali otkud toliko djece u njegovoj kući, naročito zato što su toliko ličila na njega", izjavio je dnevnom listu "Rein Zeitung" jedan od susjeda optuženog.

Pastorka, stara 27 godina, s očuhom ima sedmoro djece, uzrasta od 15 mjeseci do 11 godina. Jedno dijete je umrlo.

Vlasti su alarmirane kada je muškarčeva rođena kćerka, stara 18 godina, poslala oproštajno pismo majci, ali je ono palo u ruke njene polusestre, koja je potom predala pismo socijalnoj službi, izjavio je advokat žrtve.

Muškarac je uhapšen 10. avgusta 2010. godine i od tada se nalazi u pritvoru.
Očekuje se da će majka, koja nije obuhvaćena optužnicom, svjedočiti tokom suđenja.