Njemačka
0

Nacistički incident u njemačkom McDonaldsu

Sarajevo-x.com
Video nadzor u jednom McDonaldsu u njemačkom gradu Gelsenkirchenu, snimio je jednu mušteriju kako izgovara nacistički pozdrav "heil Hitler" te kako glavom udara drugu mušteriju Amerikanca - jer ovaj nije govorio njemački.

Muškarac u McDonaldsu u njemačkom gradu Gelsenkirchen napravio je incident kada je istukao Amerikanca (54) koji nije govorio njemački u restoranu, izvještava Fox.

Video nadzor je snimio cijeli događaj na kojem se jasno vidi kako muškarac najprije razgovara sa strancem, zatim salutira i uzvikuje "heil Hitler", a nakon toga ga glavom udara i obara na pod te ga tu nastavlja tući.

Poslužitelj je na engleskom razgovarao sa prijateljicom, a tada im je prišao Nijemac i upitao zašto ne razgovaraju na njemačkom. Žena je odgovorila da njen prijatelj ne govori dobro njemački.

Policija je izvijstila kako je napadač tada rekao poslužitelju: "Ovo je Njemačka i ovdje se govori njemački", a zatim učinio nacistički pozdrav.

Amerikanac ga je upitao "Koji je tvoj problem?" te rekao kako će zovnuti policiju, a na to ga je Nijemac počeo udarati.

Policija još uvijek nije identificirala napadača i moli sve građane da pogledaju snimku i ukoliko ga prepoznaju, da ga prijave.