Gnusni čin majke iz Michigana
0

VIDEO / Na internetu pronašla sina i silovala ga

Sarajevo-x.com
Aimee Louise Sword
Aimee Louise Sword
Mičigenska policija objavila je da je uhapsila 35-godišnju majku koja je putem interneta pronašla sina kojeg je davno dala na usvajanje, te da ga je zavela i silovala.

Aimee Louise Sword (35) iz Waterforda u blizini Detroita osumnjičena je za prevaru i seksualno zlostavljanje svog biološkog sina, čije godište nije objavljeno i za kojeg se ne zna da li je bio svjestan da mu je ova žena majka. Ovaj odvratni čin užasava i eksperte za mentalno zdravlje.

"Mislim da nikad u svojoj karijeri nisam čuo za ovakav slučaj", kaže doktor Gerald Shiener, šef Psihijatrije u bolnici Sinai Grace u Detroitu. "Naša prva reakcija bila je kako je to prava noćna mora."

"Nedostaje mi riječi jer je u pitanju nešto što nije normalno, što je zabranjeno u svakoj kulturi i užasava svakoga ko i pomisli na to", izjavio je za MyFOXDetroit.

Swordova se predala policiji 24. aprila, ali je uz kauciju puštena na slobodu do početka suđenja. Kuća na adresi na koju je prijavljena je napuštena. Njen advokat Kenneth Burch medijima je poručio da njegovoj klijentici optužbe za silovanje veoma teško padaju, te da tvrdi kako je nevina.

Na drugoj strani, doktori se boje da bi seksualno zlostavljanje koje je pretrpio dječak u njegovom životu moglo ostaviti trajne posljedice.