"Tyson od Njemačke"
0

Momak joj odgrizao dio uha jer je mislio da flertuje s drugima

Sarajevo-x.com
Koliko daleko ljubomorni muškarac može otići i šta je sve spreman napraviti na svojoj koži je osjetila Njemica Stefanie (20) iz Dessaua. Njen momak Mike J. (30) ponio se poput svog imenjaka, boksera Mikea Tysona, i odgrizao joj komad lijevog uha.

Naime, Mike J. je bio ubijeđen da Stefanie flertuje s drugim muškarcima, pa je odlučio da stvar riješi na svoj, vrlo okrutan način.

"Mike je bio patološki ljubomoran i to na bilo kojeg muškarca koji se nađe u mojoj blizini, čak i na moje prijatelje iz školskih klupa", rekla je Stefanie za list Bild.

Jedne večeri, nakon što je raskinula s Mikeom, on se pojavio na njenim vratima nedugo nakon ponoći, a čim je nesretna djevojka otvorila vrata, misleći da želi razgovarati, on se bez riječi bacio na nju i odrizao joj komad uha.

"To je pakleno boljelo, krvi je bilo posvuda u stanu. Mike je tada ispljunuo komad moga uha na tepih i pobjegao", rekla je Stefanie.

Tada je već sve bilo kasno, doktori nisu mogli ponovo zašiti komad uha koji joj je odgrižen i Stefanie je ostala unakažena. Cijeli slučaj je završio na sudu, a Mikeov prijatelj je lagao za njega, te je sudiji rekao kako su njih dvojica te večeri bili zajedno.

No, sudija nije povjerovao, pa su i Mike i njegov lažljivi prijatelji dobili zaslužene kazne.