Indijski Fritzl
0

Mjesecima silovao kćerku tinejdžerku, pa zatrudnila

Sarajevo-x.com
Nagpur
Nagpur
Petnaestogodišnjakinja iz Indije prijavila je svog oca policiji jer je, kako tvrdi, više puta silovao i napravio joj dijete.

Djevojka, koju u medijima zovu Meenal, kazala je da je provela deset godina u sirotištu nakon što su se njeni roditelji razišli. Od marta ove godine živjela je s ocem, Ajayom Agrawalom.

Optužuje ga da je odgovoran za njenu trudnoću, dok njen brat tvrdi da je Meenal zatrudnila sa momkom s kojim je u vezi, a koji radi u gradskom hotelu u Nagpuru.

Upravo je njen brat pokušavao da majku i sestru nagovori da odustanu od namjere prijavljivanja oca policiji, piše "Times of India". U državnoj bolnici Agrawal je tražio od bivše supruge da povuče tužbu, ali kako ona to nije htjela uraditi, ošamario je.

"Neću povući tužbu. Želim da bude kažnjen", kazala je medijima i otkrila da je stalno tražio razloge da dodiruje obje kćerke, govoreći im kako ih voli više od njihove majke.

Meenal je izjavila da je otac počeo seksualno uznemiravati prije četiri mjeseca, a sve je počelo kad se jednom prilikom pijan vratio kući. Ona je bila sama kod kuće jer su dvoje ostale djece u porodici bili na koledžu. Ispričala je da je spavala kad je otac napao.

"Prvo mi je stavio ruke na čelo, što mi se činilo normalnim. Čak sam mu se i nasmješila. Prije nego što sam uspjela išta izgovoriti, stavio mi je ruku na usta da ne bih mogla vrištati", navela je u pisanoj izjavi.

Potom se majci požalila da nije dobila menstruaciju.

"Kad mi je to prvi put rekla bio je august. Rekla sam joj da sačeka još koji dan. Kasnije sam je odvela doktoru. Bila sam šokirana kad sam saznala šta očekuje. Nisam smjela ostaviti svoju kćerku sa čovjekom kojem ne vjerujem", kazala je majka, kriveći sebe za sve.

Ljekarski pregled je potvrdio da je djevojka silovana.

Prije nego što je policija došla u dom ove porodice, Agrawal je pobjegao. Pretpostavlja se da je kod rodbine.

Ova slučaj jezivo podsjeća na onaj austrijski, gdje je Jozef Fritzl godinama držao zarobljenom svoju kćerku, višestruko je silujući, nakon čega mu je rodila sedmero djece.