Svijet
0

Majka prostituisala sedmogodišnju kćerku

Sarajevo-x.com
Tridesettrogodišnja žena optužena je u nedjelju nakon što je policajcu na tajnom zadatku dozvolila da pravi pornografske slike njene sedmogodišnje kćerke i čak mu dala odobrenje da ima seksualni odnos sa djevojčicom.

Žena je uhapšena u petak nakon što je odvela djevojčicu u hotelu Romulusu, u blizini aerodroma u Detroitu, gdje je i dogovorila sastanak sa istražiteljem iz policijske uprave koji je radio na tajnom zadatku predstavljajući se kao zainteresirani mušterija.

"Ona je izjavila da nije kriva. Nije imala ni advokata", rekao je John Roach glasnogovornik policije. Sudija je odredio kauciju od jednog miliona dolara, a sljedeće saslušanje zakazano je za 12. april.

Zvaničnici su rekli da je žena ponudila istražitelju da fotografiše djevojčicu uz određenu novčanu nadoknadu, a kada se sastala s njim, predložila mu je seksualne odnose sa djevojčicom i rekla cijenu, piše u "Detriot Free Pressu".

Djevojčica i njenih četvero braće i sestara sada su u Centru za socijalni rad. Ime optužene žene nije objavljeno u svrhu zaštite djeteta. Protiv nje bit će podignuto pet tužbi uključujući i tužbu zbog prostitucije jer je prodavala i svoje tijelo putem interneta. Ukoliko bude osuđena može očekivati i do 20 godina zatvora.