Supruga otkrila dnevnik
0

Kineski zvaničnik optužen za seks sa 800 žena

Sarajevo-x.com
Kineski zvaničnik uhapšen je nakon što je njegova supruga otkrila dnevnik koji sadži stotine zapisa o njegovim ljubavnim izletima, kao i mitu koji je primao kako bi ih platio.

Neimenovani 47-godišnji zvaničnik tvrdi u svom dnevniku da je spavao sa 500 žena i da mu je cilj bio 600 do 800 žena.

Gotovo sve žene su bile prostitutke, a kako bi imao dovoljno novca da zadovoljava svoje potrebe, uzimao je ogroman mito. "Osam sati dnevno bio je zauzet tražeći mito, a drugih osam sati tražio je seks", rekao je policijski istražitelj, prenosi Daily Telegraph.

Na početku pisanja dnevnika 2003. godine, on je postavio cilj od 56 žena sa kojima treba spavati, naglasivši da barem dvije od njih trebaju biti "poštovane" žene, a ne prostituke. Procijenio je da mu za to treba oko 10.000 eura. U narednim godinama njegov apetit je porastao sve dok ga supruga, također članica Komunističke partije, nije prijavila.

Istražitelji su detalje avantura pronašli u dnevniku i računaru gdje je vodio evidenciju u cijeni svake žene sa kojom je spavao. Sa ženama je spavao u hotelskim sobama i noćnim klubovima, a imao je i privatnu sobu opremljenu skrivenom kamerom kojom je snimao "akciju".