Velika Britanija
0

Kako Madeleine izgleda sada?

FENA
FBI je uz pomoć računalne animacije izradio fotografiju koja bi prema njihovom mišljenju trebala prikazivati malu Madeleine McCann gotovo devet mjeseci nakon otmice. Fotomontaža je izrađena kako bi pomogla u daljnjoj istrazi otmice, jer, kako ističu stručnjaci, izgled djeteta njene dobi se vrlo brzo mijenja.

Stručnjak FBI-ja koji je izradio fotografiju za The People je rekao kako se izgled djevojčice drastično promijenio, nakon gotovo devet mjeseci u zatočeništvu, mala Maddy više nema bucmaste obraze, njeno lice je dobilo oštrije konture, a nestali su i plavi uvojci, jer su joj otmičari kosu obojili u smeđe, kako bi poprimila više mediteranski izgled te prestala izgledati poput djevojčice sa Sjevera Europe.

U analizi sadašnjeg izgleda Madeleine McCann, stručnjak FBI-ja je naveo i kako je kod Maddy "nestao sjajan pogled nevine trogodišnjakinje okružene roditeljskom ljubavlju", a zamijenio ga je "napet i divlji pogled djeteta koje ne shvaća što mu se događa".

Ipak, unatoč promjenama fizičkog izgleda, Maddy će uvijek biti prepoznatljiva. Naime, djevojčica na svom desnom oku ima unikatno obilježje, smeđu mrlju na plavo-zelenoj šarenici. Stručnjaci su se na ovu izradu fotografije četverogodišnje djevojčice odlučili jer "postoji mogućnost da je ljudi viđaju svakodnevno, a da nisu svjesni da se radi o njoj jer se promijenila".

Podsjetimo, Madeleine McCann je 3. maja prošle godine nestala iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu, dok su njeni roditelji Kate i Gerry s prijateljima bili na večeri.