Australija
0

Izbola dečka i onda ga htjela pojesti

Sarajevo-x.com
Tamie Melehan iz Australije izbola je nožem svog dečka, a zatim ga odlučila pojesti. Poslala je SMS poruku drugom muškarcu pitavši ga želi li se pridružiti, te kako misli da meso njenog dečka ima dobar okus.

Melehan je pred sudom priznala brutalno ubistvo dečka kojeg je 16 puta ubola nožem u vrat, šest puta u prsa i četiri puta u abdomen, no izjasnila se da se ne osjeća krivom zbog mentalne poremećenosti, objavile su strane agencije.

Australka je okrutno ubistvo počinila još 25. decembra 2008. godine. Inače, ona ima dugu historiju mentalnih bolesti, a još 2002. godine dijagnosticirana joj je paranodidna šizofrenija.

Tužitelj Michael O'Breien predočio je sudu SMS poruke koje je slala 24-godišnja Melehan i u kojima poziva drugog čovjeka da joj se pridruži jer "ima dosta“, te kako misli da je meso njenog dečka zaista ukusno.

Nakon poslatih poruka Melehan je pozvala svoju majku rekavši joj da dođe prije nego dečku prereže vrat. Majka koja je u stanu zatekla stravični prizor prijavila je zločin policiji.