Chris Buttars, senator Utaha
0

'Homoseksualci su isti kao i radikalni muslimani'

Sarajevo-x.com
Senator američke savezne države Utah,Chris Buttars, šokirao je javnost izjavivši da su 'homoseksualci isti kao i radikalni muslimani' i da predstavljaju veliku opasnost za SAD.

U dokumentarnom filmu o spornom Prijedlogu 8 kojim je u državi Kaliforniji zabranjen brak homoseksualnih parova, Chris Buttars, senator Utaha iznio je šokantne stavove o homoseksualcima u SAD.

'Homoseksualnost će uvijek biti samo seksualna perverzija. Nije me briga što će svi poludjeti kad ovo kažem. Homoseksualci su zli i prepredeni, a žele da s njima fino postupate. Isto kao s muslimanima, predstavljaju se kao dobri i religiozni, te da ne žele rat. Ali radikali su uzeli stvar u svoje ruke i muslimani više nisu tako dobri i fini', izjavio je kontroverzni Buttars.

'Homoseksualni pokreti su radikalni i opasni su. Mislim da su oni trenutno najveća prijetnja SAD-u', zaključuje Buttars.

Chriss Buttars poznat je također po rasističkim izjavama, u jednom političkom govoru rekao 'bog neka blagoslovi njihova crna srca'.

U dokumentarcu televizijske kuće ABC4, "8: The Mormon Proposition", autora Reeda Cowana, gledatelji će uskoro moći vidjeti kompletan intervju s Chrissom Buttarsom, a autor tvrdi da su neke stvari toliko kontroverzne da još nije spreman to iznijeti u javnost, te da gledatelji moraju pričekati do premijere filma.