Ubio se poklonjenim pištoljem
0

Ekonomista "Gazproma" pronađen mrtav u Moskvi

SRNA
Foto: RIA Novosti
Foto: RIA Novosti
Ekonomista ruskog gasnog giganta "Gazproma" pronađen je mrtav u Moskvi, nakon što se navodno ubio pištoljem koji mu je poklonio kazahstanski premijer, saopšteno je iz kompanije.

Isti izvor navodi da je ekonomista Sergej Kljuka /36/ pronađen mrtav u noći između subote i nedjelje u svom automobilu u podzemnoj garaži u Moskvi.

"Uzrok smrti je pod istragom snaga bezbjednosti", saopštio je "Gazprom", dodajući da Kljuka nije bio "jedan od direktora kompanije" niti visoko pozicionirani menadžer.

Novinska agencija Interfaks javila je, pozivajući se na bezbjednosni izvor, da je supruga Kljuke obavijestila policiju nakon što je njen suprug otišao od kuće jučer ujutro.

Kljukino beživotno tijelo pronađeno je za volanom njegovom automobila "Range rovera" u podzemnoj garaži u Moskvi, sa pištoljem na sjedištu.

"Istražuje se mogućnost samoubistva. Nije bila oproštajna poruka", rekao je izvor agenciji Interfaks.

Isti izvor navodi da je na sjedištu pronađen pištolj češke proizvodnje CZ-75 koji je Kljuka dobio kao poklon od kazahstanskog premijera.
Iako za sada nema više informacija internet-portal "Lifenews" objavio je da se 36-godišnji ekonomista ubio hicem u glavu.