Nakon gafa s kampovanjem
0

Berlusconi se u poljskoj bolnici udvarao doktorici

FENA
Italijanski predsjednik Vlade Silvio Berlusconi posjetio je u poljskoj bolnici osobe koje su stradale u razornom potresu što je nedavno pogodio Italiju. No, tamo mu je više od stradalih pažnju privukla atraktivna doktorica.
  • Ne bih se bunio da mi vi spasite život, dobacio joj je Berlusconi.

Doktorica Fabiola Carrieri je nakon izjave Berlusconija u Italiji preko noći postala poznata, a hiljade Talijana dive se njezinoj crvenoj kosi i nebesko plavim očima, piše "Daily Mail".

Za uspomenu i dugo sjećanje doktorica se s cijelim timom fotografisala s predsjednikom Vlade, koji ju je za tu priliku nonšalantno primio za ruku.

Ovo nije prvi gaf koji se omakao Berlusconiju od kada je razorni potres pogodio grad L'Aquilu i okolnih 26 gradova. Berlusconi se, predstavljajući vladu i govoreći kako će svi dobiti pomoć, obratio stradalim i rekao im da sve ovo zamisle kao jedno kampovanje.

Doktorica Carrieri, čini se, nije negativno shvatila komentar premijera. Izjavila je kako je Berlusconi galantan, te kako se u tragičnoj situaciji potrudio izmamiti osmijeh.

U zadnje vrijeme Berlusconi bilježi još jedan gaf, za vrijeme trajanja samita G20 u Londonu kritikovala ga je britanska kraljica jer se dovikivao s predsjednikom SAD-a Barackom Obamom.