Srbija
0

Zapaljen automobil komandira policije

SRNA
Sremski Karlovci
Sremski Karlovci
U podmetnutom požaru potpuno je izgorio automobil "reno megan", čiji je vlasnik Jovica Lončarski, komandir policijske ispostave u Sremskim Karlovcima.

Za sada nepoznati počinioci zapalili su automobil Lončarskog u noći između četvrtka i petka, 29. i 30. oktobri, ispred automehaničarske radionice u sremskokarlovačkoj ulici Belilo 43, saopštila je novosadska Policijska uprava.

   Uviđaj, koji je izvršio istražni sudija Opštinskog suda u Novom Sadu Zoran Keser, isključio je svaku mogućnost samozapaljenja, jer je iz automobila koji je bio na popravci izvađen akumulator.

   "Preživeo sam i gore stvari od ove i poručujem da nikad neću biti u društvu kriminalaca. I dalje ću se,  kao do sada, beskompromisno boriti protiv svih onih koji krše zakon", rekao je Lončarski za današnji broj novosadskog "Građanskog lista".

   Policijskom komandiru automobil je bio zapaljen i sredinom prošle godine, ali su tada iznesene tvrdnje da su vatru izazvale neispravne električne instalacije.

   Jovica Lončarski važi za jednog od najboljih policajaca u Srbiji, jer je čak 30 puta nagrađivan za privrženost poslu i ostvarene rezultate rada.

   Dobitnik je i prve nagrade ministra unutrašnjih poslova Srbije za privrženost  poslu, a odnedavno se nalazi na dužnosti komanira policijske ispostave u Sremskim Karlovcima.