Srbija
0

Ubila se nekadašnja misica Nikica Marinović

FENA
Jedna od nekad najuspješnijih djevojaka na izborima ljepote u bivšoj SFRJ, Dubrovčanka Nikica Marinović u utorak poslijepodne tragično je završila život u 61. godini, objavile su u četvrtak beogradske "Večernje novosti".

Na izboru za miss svijeta 1966. godine Nikica Marinović bila je proglašena najljepšom Europljankom i drugom pratiljom miss svijeta. Smatrana je i jednom od najelegantnijih žena.

"Večernje novosti" pišu kako se neslužbeno doznaje da si je rano poslijepodne u svom stanu "u središtu Beograda oduzela život" te da nije ostavila nikakvo oproštajno pismo ni poruku iz koje bi se moglo vidjeti zašto je to učinila.

Nikica Marinović bila je u braku sa srbijanskim književnikom Vukom Vučom, s kojim ima sina Đorđa. Iz drugog braka s poznatim redateljem Zdravkom Šotrom ima sina Marka. Njezini prijatelji izjavili su za "Večernje novosti" da je bila dobra i skromna osoba. Već duže vrijeme živjela je povučeno u stanu u središtu Beograda, piše list i dodaje kako je navodno "bila depresivna i prekinula komunikaciju s vanjskim svijetom".