Beograd
0

Ubila bivšeg muža i njegovu kćerku, pa skočila s mosta

Sarajevo-x.com
Foto: Blic.rs
Foto: Blic.rs
Ljlijana Mitić ubila je bivšeg supruga Ljubomira Dapčevića (58) i njegovu 21-godišnju kćerku Milicu, a zatim se bacila s Brankovog mosta u Beogradu.

Kako pišu srbijanski mediji, pucnjavi je prethodila svađa ispred jednog restorana u parku Tašmajdan, nakon koje je Ljljana Mitić sa dva hica usmrtila Milicu, a zatim pucala u glavu Ljubomiru.

Od posljedica ranjavanja Milica je izdahnula na mjestu, dok je Ljubomir preminuo u kolima Hitne pomoći na putu za Urgentni centar.

Nakon krvavog pohoda, Mitićeva je pobjegla, a zatim skočila sa Brankovog mosta. Međutim, preživjela je.

U blizini Pančevačkog mosta, Mitićevu su pronašli i izvukli ribari. Dvojica ribara su ubacila Mitićevu u čamac, nakon čega su zvali Hitnu pomoć i policiju.

"Pecao sam, s druge strane, kad sam iz mraka, s vode, čuo jecaje i nešto nalik umirućem ropcu", kazao je Ivan Andrejević, jedan od dvojice ribara koji su iz Dunava spasli Mitićevu, ne znajući u prvom trenutku da je riječ o dvostrukom ubici.

Andrejević kaže da je osvijetlio mjesto sa kojeg je čuo vapaje i vidio samo glavu kako viri iz vode.

"Samo nas je tupo gledala, ječala i nije znala ko je i gdje se nalazi. Ležala je na leđima i plutala...Pozvao sam Renata Grbića, vlasnika obližnjeg restorana i ribara, sve vrijeme je držeći za ruku da ne potone. Jedva smo uspjeli da je ubacimo u čamac i dovezemo do njegovog restorana, gde su ubrzo došle policija i Hitna pomoć", ispričao je Andrejević.

Renato Grbić, inače poznat kao čovjek koji je iz Dunava izvukao 22 osobe koje su skokom s Pančevačkog mosta pokušale samoubistvo, tvrdi da žena nije mogla jednostavno da dopluta od Brankovog do Pančevačkog mosta, već da je morala da pliva.

On je dodao da je žena bila potpuno izgubljena i van sebe, nije znala ni kako se zove niti gdje se nalazi.

"Samo je tupo gledala kroz nas i ječala. Od policajaca smo čuli da kod sebe nije imala nikakva dokumenta, ali smo tad već skoro svi znali da je riječ o osobi koja je pucala u bivšeg muža i njegovu kćerku. Odgovarala je opisu i godinama, negdje oko 50", naglasio je Renato.