Regija
0

U teškoj prometnoj nesreći kod Zadra poginuo državljanin BiH

FENA
Foto: 057.info
Foto: 057.info
U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 8.30 sati na državnoj cesti između mjesta Murvice i Crnog kod Zadra, smrtno je stradao 27-godišnji državljanin BiH, dvije osobe zadobile su teške, a jedna lakše ozljede, dok kod jedne osobe još nije utvrđen karakter ozljeda.

U Policijskoj upravi (PU) zadarskoj doznaje se da se nesreća dogodila kada je vozač dostavnoga vozila "Peugeot partner", koji je vozio iz smjera Murvice prema Zadru, prešao na suprotni trak. U tom je trenutku iz suprotnoga smjera naišlo vozilo "opel omega", također zadarskih registracija, te je došlo do izravnoga sudara.

Poginuo je 27-godišnji putnik iz "opela omege", a 45-godišnji vozač tog automobila i 77-godišnja putnica iz istog automobila teško su ozlijeđeni, dok je 46-godišnji putnik iz "opela omege" lakše ozlijeđen.

Zbog ove prometne nesreće promet tom državnom cestom odvijao se se neizmjenično jednim trakom u razdoblju od 8,30 do 11,30 sati. Očevid su obavili istražni sudac Županijskoga suda u Zadru i djelatnici PU zadarske.