Novi Sad
0

U nesreći poginula četiri člana radikalne stranke

Sarajevo-x.com
Foto: Blic
Foto: Blic
Četvero članova gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Novom Sadu poginulo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na Kaćkom mostu preko kanala Dunav - Tisa - Dunav, kada je njihov džip survao u kanal.

Kako javljaju srpski mediji, u džipu su bili Zoran Đaković, predsjednik gradskog odbora SRS i nekadašnji direktor novosadskog „Poslovnog prostora", Biljana Tepić, sekretarica potpredsednika SRS Milorada Mirčića, Sredojka Marinović iz GO SRS i Nevenka Đukić, kćerka jednog člana SRS.

Spasilačke ekipe MUP-a Srbije jutros oko četiri sata izvukle su iz kanala džip sa tijelima troje nastradalih članova Srpske radikalne stranke, dok se za četvrtim tijelom još traga.

Potraga će biti nastavljena danas kada stigne sonar Vojske Srbije koji bi trebao da pomogne roniocima u pronalaženju tijela.

Na osnovu tragova guma i probijene ograde mosta, policija pretpostavlja da su oni džipom sleteli u kanal dubok osam metara. Za sada se samo pretpostavlja da je Đaković, koji je najverovatnije bio za volanom službenog džipa „rekston”, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, probio ogradu mosta i sleteo u kanal.