Krvav vikend u Hrvatskoj
0

Troje poginulih, a troje teško povrijeđenih u saobraćajnim nesrećama

SRNA
Troje ljudi je poginulo, a troje teško povrijeđeno u današnjim saobraćajnim nesrećama na putevima u Hrvatskoj.

Vozač motocikla nastradio je večeras udarivši u zid kuće u Prelogu nakon što je izgubio kontrolu nad motorom. Nesreća se dogodila oko 19.20 sati, saopštila je međimurska policija.

Četrdesetogodišnji Marijan S. poginuo je noćas, 35 minuta iza ponoći, kada je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad atomobilom, udario u betinski stub mosta i prevrnuo se u kanal u Smrtiću kod Nove Gradiške, saopštila je brodsko-posavska policija.

Dvoje njegovih saputnika od 25 i 28 godina teško je povrijeđeno i zadržani su na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Osim policije, na mjesto događaja izašli su i vatrogasci iz Nove Gradiške koji su uz velike napore izvukli povrijeđene i stradalog iz vozila.

Mladić (22) poginuo je kada je, izgubivši kontrolu nad vozilom Peugeot, udario u zid kuće u Cerniku. Vozilo se nakon toga odbilo, rotiralo i nastavilo da se kreće, a potom se zaustavilo na cesti, saopštila je brodsko-posavska policija.

Muškarac (45) teško je povrijeđen kada se automobilom zakucao u benzinsku pumpu Ine na zagrebačkom putu u mjestu Velika Mlaka. Vozač je reanimiran i prevezen je u Kliničko-bolnički centar Rebro.

Nezgoda se dogodila pola sata iza ponoći zbog neprilagođene brzine. Automobil Fita Brava poptuno je uništen, javili su hrvatski mediji.