Regija
0

Tadić: Pobijedit ćemo na izborima

SRNA
Foto: Arhiv/Sarajevo-x.com
Foto: Arhiv/Sarajevo-x.com
Lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da će na izborima 6. maja pobijediti koalicija "Izbor za bolji život", jer je njen izbor moderna, evropska i snažna Srbija

"I danas je pred nama izbor da li idemo prema EU zbog boljeg života, da li se borimo za bolju budućnost za našu decu. To je naš izbor, bio je i bit će", poručio je Tadić na predizbornoj konvenciji koalicije okupljene oko DS-a u Kragujevcu.

On je rekao da su pripadnici Demokratske stranke spremni da preuzmu i najveći rizik i najveću odgovornost i podsjetio da nisu mijenjali mišljenje pune 22 godine, jer je to bio njihov izbor, kao što će građani ovih dana imati izbor da biraju modernu i evropsku Srbiju, kako je demokrate vide.

Lider DS-a i predsjednik Srbije  naglasio je da demokrate drže obećanja i podsjetio da su prošli put obećali da će dovesti Fiat u Kragujevac i to su i uradili, prenosi Tanjug. 

Tadić je najavio da će uskoro biti potpisan sporazum sa jednom od najvećih svjetskih korporacija u proizvodnji specijalnih čeličnih proizvoda, ocjenjujući da će to biti još jedan veliki praznik za Srbiju, poput otvaranja Fijata. 

On  je najavio i poresku reformu da bi se podstaklo preduzetništvo.