Regija
0

Suze i stihovi Arsena Dedića na komemoraciji za Dolores

Klix.ba
U šibenskom pozorištu je održana komemoracija za tragično preminulu hrvatsku glumicu Dolores Lambašu.
Foto: Šibenskiportal.hr
Foto: Šibenskiportal.hr

Porodica, prijatelji i kolege su se oprostili od mlade glumice. U knjigu žalosti, između ostalih, upisali su se šibenski gradonačelnik Željko Burić, njen kolega Mate Gulin, član klape Maslina Branko Bubica, glumac Leon Lučev, glumica Ana Gruica, profesor na Akademiji dramskih umjetnosti i glumac Joško Ševo..., javlja Šibenskiportal.hr.

Foto: Šibenskiportal.hr
Foto: Šibenskiportal.hr

"Pamtit ćemo je po njenom osmijehu i ljepoti, volji za životom… I šta reći na kraju? Sreli smo se prije 15 dana i dogovorili da ćemo popiti kafu u Šibeniku, a evo kako je sve sada ispalo. Nikad nije glumila u šibenskom kazalištu i to joj je bila neostvarena želja koja se neće ispuniti", kazao je u svom emotivnom govoru vidno potreseni glumac Mate Gulin.

Od Dolores se oprostio i njezin profesor, kolega i prijatelj Joško Ševo.

Foto: Šibenskiportal.hr
Foto: Šibenskiportal.hr

"Ima vijesti koje ćemo pamtiti cijeli život, trenutaka kada saznamo ovako tužne vijesti. Tačno se sjećam gdje sam bio i što sam radio kada sam saznao za smrt Dražena Petrovića. Isto tako nikad neću zaboraviti ni trenutak kada smo čuli što se dogodilo Dolores. Šok, nevjerica, tuga… Ostali smo samo u tom trenutku Arsen i ja", kazao je Ševo te recitirao stihove Arsenove pjesme "Djevojka iz moga kraja".