Nema tragova nasilne smrti
0

Supruga Ive Pukanića pronađena mrtva u stanu u Zagrebu

Sarajevo-x.com
Mirjana Pukanić
Mirjana Pukanić
Mirjana Pukanić, udovica ubijenog vlasnika Nacionala, Ive Pukanića, pronađena je mrtva u stanu u Zagrebu, piše Index.hr.

Beživotno tijelo Mirjane Pukanić je u stanu u Zagrebu pronašla prijateljica nešto poslije 18 sati. Ona je odmah pozvala policiju, a stigla je i Hitna pomoć. No, za Mirjanu je bilo prekasno.

Tijelo je pronađeno u zagrebačkoj ulici Ilica 107. Na tijelu nema znakova nasilne smrti, tako da je isključena mogućnost ubistva. Vještak sudske medicine će utvrditi uzroke smrti Mirjane Pukanić.

Index.hr podsjeća da se Mirjani Pukanić sudilo zbog posjedovanja 15,4 grama kokaina, a u martu prošle godine Županijski sud u Zagrebu ukinuo je oslobađajuću presudu Općinskog kaznenog suda i naredio pokretanje novog procesa.

Pukanićeva udovica je u decembru 2009. godine oslobođena optužbi nakon što je utvrđeno da se ne može dokazati da je kokain bio njen. Mirjana nije poricala da je konzumirala kokain, ali droga je u stanu pronađena 15 dana nakon što je odvedena na psihijatriju, a za to vrijeme su u stanu bili njen pokojni suprug, njihova kćerka i domaćica.

Od ranije je poznato da je Mirjana Pukanić imala i zdravstvenih problema, prije svega psihičkih, a pojedini mediji su pisali i da je ovisna o narkoticima.