Regija
0

Studiranje u Hrvatskoj, SAD-u i Dubaiju? Moguće je – na RIT Croatia!

Autentično američko obrazovanje dostupno je u Hrvatskoj kroz studije RIT Croatia. Studenti iz Hrvatske i cijelog svijeta, američki i europski profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, praksa u Americi ili Dubaiju, američka i hrvatska diploma, izrazito visok postotak zapošljavanja diplomanata… I još možeš dobiti stipendiju za željeni studij! Ovo su tek neke prednosti studiranja na jedinom američkom koledžu u Hrvatskoj.

RIT Croatia, donedavno poznat kao Američka visoka škola za management i tehnologiju (ACMT), u Hrvatskoj postoji od 1997. godine kada je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske odlučilo inicirati osnivanje privatnih visokoobrazovnih institucija. Kao partnera u spomenutim nastojanjima odabrali su jedno od najuglednijih američkih sveučilišta - Rochester Institute of Technology (RIT) iz Rochestera, država New York, SAD. Sveučilište nudi više od 230 visokokvalitetnih akademskih studija čiju kvalitetu potvrđuju brojna priznanja uglednih svjetskih organizacija i medija. Riječ je o desetom po veličini privatnom sveučilištu u SAD-u koje se može pohvaliti jednim od najvećih i najstarijih programa stručne prakse u svijetu. Trenutno broji više od 18.000 studenata. Više pogledaj na www.rit.edu.

RIT je u Americi prepoznat kao jedan od svjetskih lidera čiji su studiji osmišljeni tako da su usmjereni na razvoj karijere studenata, a RIT Croatia svojim studentima unutar dvaju kampusa u Dubrovniku i Zagrebu, nudi tri svjetski priznata američka visokoobrazovna programa u obliku četverogodišnjih preddiplomskih stručnih studija: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik, Zagreb).

RIT Croatia stipendije - prijavi se odmah

Obrazovanje je mudra investicija za budućnost. Kroz vrhunske akademske programe usklađene s visokim međunarodnim standardima obrazovanja i prednosti koje sa sobom nosi diploma prestižnog američkog sveučilišta, RIT Croatia nudi izvrstan povrat uloženog. Kako bi studentima koji zadovoljavaju uvjete olakšali finansiranje studija, koledž svake godine izdvaja više od 2,5 miliona kuna koje dodjeljuje u obliku stipendija. Prijave se zaprimaju do 15. februara, a rezultati će biti objavljeni 15. marta 2014. Prijavite se na vrijeme putem obrasca za prijavu.

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na e-mail: [email protected] - tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link stipendije.

Studiraj u Americi ili Dubaiju

Kako izgleda studiranje na RIT Croatia? Prvo, puno se radi. Doslovce – radi. Nema štrebanja napamet. Profesori se u svom radu obilato koriste najnovijom tehnologijom i nastavnim metodama, a sve s ciljem da studentima maksimalno približili tematiku koju predaju te ih za nju zainteresiraju. Studente uče da kritički razmišljaju, postavljaju prava pitanja te da se znaju snaći u traženju odgovora. Potiče se interakcija, kao i puno praktičnog rada kroz projekte te kvalitetan program stručne prakse. Studenti tako imaju priliku sarađivati s kolegama s drugih kampusa, ali i provesti semestar u Rochesteru ili Dubaiju! Poslije uspješnoga završetka studija studenti dobivaju dvije diplome – hrvatsku, koju dodjeljuje RIT Croatia, te američku koju dodjeljuje matično američko sveučilište Rochester Institute of Technology.

A onda - cijeli svijet je tvoj!

Više od 1.600 diplomanata danas je uspješno u nizanju poslovnih rezultata. Većina ih radi na visokim menadžerskim pozicijama. Neki su zaposleni u velikim tvrtkama u Hrvatskoj poput Agrokora, T-HT-a, Ine, Dukata, Podravke, Zagrebačke banke, Adriatic Luxury Hotels, Valamar grupe, hotelskog lanca Starwood i dr. Neki su pak uspjeh izgradili u inozemstvu te rade diljem svijeta – od SAD-a, Europe i Australije pa sve do egzotičnih destinacija poput Karipskog otočja i Dubaija. Više pročitaj ovdje.