Regija
30

Sergej Trifunović: Tužit ću čovjeka koji me izujedao

Klix.ba
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Sergej Trifunović, poznati srbijanski glumac rodom iz Mostara, rano jutros završio je u bolnici nakon što ga je nepoznata osoba napala i tom prilikom ugrizla. Trifunović je demantirao da je pronađen na ulici te poručio kako planira tužiti čovjek koji ga je izujedao.

"Nisam pronađen na ulici. Sam sam otišao u Urgentni centar da mi dezinfikuju rane. Čovjek je skočio na mene, hrvali smo se i on je pokušao da me ugrize i u tom hrvanju me je ugrizao za dva prsta. Poslije sam otišao sam u Urgentni centar da mi dezinfikuju rane jer su ljudski ujedi najopasniji. Nisam ležao u bolnici. Čovjek je priveden i ja sam dao izjavu" rekao je Sergej Trifunović za srbijanske medije.

Osoba koja ga je napala u međuvremenu je identifikovana i privedena a protiv te osobe će biti podnijeta krivična prijava.

Trifunović je na svom nalogu na Instagramu objavio i prvu fotografiju poslije napada. Na fotografiji se vidi Trifunović s tri uzdignuta prsta i kažiprstom omotanim zavojem. Ispod slike je sljedeći komentar:

"Pretpostavljam da je ljubomorni Hanibal Lektor, poslao treniranog učenika, jer je završio na drugom mjestu na listi psihopata na IMDB, iza Vukmira. Šta li će tek da pokuša Johnny Shining, koji je na trećem...", napisao je Trifunović.

U izjavi za srbijanski "Blic" Sergej Trifunović navodi da će napadača, koji je bio vidno alkoholisan, tužiti.

"Skočio je na mene. Pokušao je da grize po ušima, po tijelu. Uspio je da me ugrize za prste. Tužiću tog lika", rekao je Trifunović.