Hrvatska
0

Policija još nije potvrdila da su poginuli Pukanić i Franić

FENA
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list
Načelnik Ureda ravnateljstva policije Krunoslav Borovec potvrdio je večeras novinarima da su eksploziji automobila u Palmotićevoj ulici br. 3 smrtno stradale dvije muške osobe, no nije mogao potvrditi neslužbene informacije da se radi o predsjedniku Uprave NCL grupe Ivi Pukaniću i šefu marketinga NCL grupe Niki Franiću jer se identitet stradalih tek treba utvrditi.

No, u Nacionalu se doznaje da su eksploziji bombe podmetnute pod Pukanićev automobil lexux poginuli Pukanić i Franić.

Po podacima policije u eksploziji je ozlijeđena još jedna osoba, no po neslužbenim podacima kojima raspolažu novinari na mjestu događaja od krhotina su lakše ozlijeđena dva grafičara koja su se nalazila u zgradi Nacionala.

Automobil marke toyota lexus registriran na NCL grupu eksplodirao je u 18,20 sati, a dojavu su uputili građani, rekao je Borovec.

Policija je odmah izišla na mjesto događaja, a zatim je u širokom luku osigurala prostor jer se očekuje da se fragmenti eksplozije mogu pronaći u širem krugu.

Na mjestu događaja su vještaci, ekipe za očevid i pirotehničari. Policija poziva građane koji su se zatekli na mjestu događaja da im jave informacije koje bi im mogle pomoći, rekao je Borovec.

Od polaznika škole doznaje se da su bili u zgradi NCL grupe studenti koje je policija ispitivala o tom događaju.

Sljedeće informacije policija će dati oko 22 sata.