Kafanska tuča
0

Policajac u Novom Sadu ranio trojicu mladića

SRNA
Policijski službenik iz Sremske Mitrovice 20-godišnji Alen A. uhapšen je zbog sumnje da je pištoljem ranio dvojicu mladića nakon tuče u jednom novosadskom kafiću, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

U saopštenju se dodaje da je osumnjičeni učestvovao u tuči koja je izbila rano jutros, oko 2.00 sata, u novosadskom kafiću "Eks" između dvije grupe mladića. Nakon tuče, Alen. A, koji je bio van službe i u civilnom odjelu, ispalio je više hitaca iz pištolja i nanio teške tjelesne povrede 17-godišnjem M. O. i 16-godišnjem G. A., a lakše povrijedio 19-godišnjeg Srđana M.

Oni su zbrinuti u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

U tuči su još učestvovali Igor B. (19), Bojan S. (22) i Marko P. (19), svi iz Laćarka, B. Š. (17) i Mirko M. (20) iz Veternika. Stepen povreda ostalih učesnika biće naknadno utvrđen.

Kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi sa ovim događajem, u Novi Sad je upućena ekipa stručnjaka Ministarstva unutrašnjih poslova iz Beograda.

Osumnjičeni Alen A. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu, a protiv ostalih lica biće podnijete krivične prijave.