Zagreb
0

Policajac u bolnici Dubrava ubio muškarca

FENA
U zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Dubrava jutros oko 5 sati policajac je hicima iz službenog pištolja ubio muškarca koji je napao njega i pacijenticu ispred dežurnog kirurškog odjela, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Prema prvim informacijama, policajac je s dva hica pogodio u obje natkoljenice napadača koji je, iako mu je odmah pružena liječnička pomoć, ubrzo umro.

U policiji za sada nisu željeli otkriti njegov identitet, a neslužbeno se doznaje da je riječ o muškarcu koji je prije tragičnog događaja na drugom mjestu u Zagrebu napao dvojicu policajaca te je uhićen i doveden u bolnicu kako bi mu se pružila pomoć zbog ozljeda koje je zadobio u tom sukobu.

Muškarac srednjih godina doveden je pod pratnjom, a dok mu se pružala pomoć ispred dežurnog kirurškog odjela u KB Dubrava stražario je policajac koji je pucao, a tu su bili i policajci iz ekipe za očevid.

Za sada je nepoznato zašto i na koji način je muškarac napao pacijenticu i policajca, koji je, kako kažu u Operativno komunikacijskom centru zagrebačke policije pucao kako bi se obranio i zaštitio pacijenticu i sebe.

Više pojedinosti očekuje se nakon očevida koji je u tijeku.