Regija
0

Podgoričke Vijesti se za 1. april našalile sa Svetlanom Ražnatović

FENA
Svetlana Ražnatović
Svetlana Ražnatović
Podgorički dnevnik Vijesti objavio je u petak da je srpska folk diva Svetlana Ceca Ražnatović zatražila crnogorsko državljanstvo, a nekoliko sati kasnije objavljeno je, uz "april-li-li-li-li", na internet stranici tog dnevnika da je riječ o prvoaprilskoj šali.

U novoj vijesti se izražava nada uredništva da je tekst o Ceci i crnogorskom državljanstvu ponekog zaintrigorao, jer, kako kažu pozivajući se na iskusne znalce, "u svakoj šali ima malo šale".

"Hvala što se ne ljutite i pozdrav za gospodina Osmana Subašića (pomoćnika ministra unutrašnjih poslova koji se pominje u prvoj vijesti) koji se sigurno neće naljutiti. Sto posto, makar mu cijeli dan zvonio telefon", navodi Vijesti.

Dodaje se da su autori ove vijesti čitaocima ostavili "majušni trag" u nekoliko slovnih grešaka da je riječ o šali i konstatuju da to, međutim, mnogima, ipak, nije bilo dovoljno.

"Istina je, stvarnost je odavno nadmašila fikciju, pa se sve manje čudimo (ne)običnim vijestima", poručuju iz tog lista.

Jutrošnju vijest o tome da je Ražnatović zatražila crnogorsko državljanstvo prenijeli su gotovo svi mediji u regionu, pa i crnogorski.

Svaki pokušaj Tanjuga da stupi u kontakt s nekim od urednika podgoričkog dnevnika Vijesti bio je bez uspjeha.