Regija
0

Oko ceste i u jezeru nastavljena potraga za Antonijom

FENA
Antonija Bilić
Antonija Bilić
U sklopu potrage za nestalom sedamnaestogodišnjom Antonijom Bilić iz Drniša danas se pretražuje područje oko lokalne ceste Radučić-Pađane i područje oko dionice ceste od Pađana do Kravlje Drage.

Osim toga nastavlja se s pretragom akumulacijskoga jezera Brljan, saopćeno je jutros iz Policijske uprave šibensko-kninske.

U pretrazi sudjeluje više od 130 osoba, uglavnom pripadnika policije, uz pripadnike Gorske službe spašavanja i vatrogasaca.

Policija nastavlja i s drugim aktivnostima kroz kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada pribavljenih podataka i obavijesti, navode iz PU šibensko-kninske.

Iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS) priopćili su jutros da je u sklopu potrage za Antonijom Bilić, na ispumpavanju jezera Brljan na rijeci Krki od 2. do 7. jula bilo angažirano ukupno sedam pripadnika Državnih intervencijskih postrojbi (DIP) iz Šibenika, Splita i Zadra. Korišteno je 25 tlačnih cijevi, 13 komada različitih vrsta pumpi, kao i 10 motornih pumpi dopremljenih iz Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Zagreb.