Regija
8

Objavljen program 11. PRO.PR konferencije

Klix.ba
Zagrebu je Organizacijski odbor PRO.PR konferencije danas predstavio program jedanaeste po redu, međunarodne konferencije za odnose s javnošću koja će se od 13. do 16. marta 2013. održati u hotelu Ambasador u Opatiji.

Učesnici PRO.PR konferencije 2013. godine će imati priliku čuti dvanaest predavača iz osam država, a organizator očekuje više od 150 učesnika. Više od 25 regionalnih medijskih kuća će pokrivati ovaj događaj.

Kao i dosad, PRO.PR konferencija će okupiti vodeće stručnjake za komunikacijski menadžment iz regije i svijeta, koji će učesnicima predstaviti svoja iskustva i znanja na području upravljanja komunikacijama kao i nove modele komuniciranja.

Predavači na 11. PRO.PR konferenciji su: Vojko Obersnel (Grad Rijeka), Olivera Međugorac (Nestle Adriatic), Dejan Kukrić (BHRT), Julijana Mikulić Jurković (Hypo-Alpe-Adria Bank), prof.dr. Galin Borodinov (PR Point), Mitja Blagajac (SPEM), Andrey Barranikov (SPN Ogilvy), Cormac Smith (LG Communications), Pavel Bulowski (Social Bakers), Darko Popović (TV Pink), Stanislav Naumov (AKOS) te prof.dr. Trevor Morris (Univerzitet u Westminsteru).

Osim predavanja, učesnici će imati priliku sudjelovati i na tri panel diskusije koje će voditi Alex Aiken (Gradska vijećnica Westminster), Richard Linning (IPRA) i Jasna Bolanča Popović (Kreativni studio Paletedesign). Između ostalih, učesnici panel diskusije bit će i Ivan Šarar, rukovodilac odjela za kulturu Grada Rijeke, Aleksandra Kolarić, predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću te predstavnici Ministarstva uprave Republike Hrvatske.