Predavanja u N. Sadu i Beogradu
1

Nick Vujičić u Srbiji: Umorio sam se, ne osjećam noge

Klix.ba
Nick Vujičić (Foto: Blic.rs)
Nick Vujičić (Foto: Blic.rs)
Poznati svjetski motivacioni govornik Nick Vujičić stigao je danas u Srbiju, odakle su njegovi roditelji. On će u Beogradu, 21. septembra, i Novom Sadu, 22. septembra, održati predavanja. Stigavši na beogradski aerodrom Vujičić se odmah uputio ka Patrijaršiji, jer je patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) imao veliku želju da upozna čuvenog govornika, koji je inače protestant.

"Izuzetno sam sretan što sam ponovo u Srbiji. Prvi put sam ovdje bio 2008. godine. Sretan sam i zbog činjenice da su sve karte rasprodate i da se ljudi podjednako raduju mom dolasku kao i ja sam", rekao je Nick, objavio je Blic.

Naravno, nije propustio da se našali te je prisutnima na aerodromu kazao da ga je put umorio i da ne osjeća noge.

Zahvalio se svima koji učestvuju u organizaciji njegovih predavanja te istakao da se raduje upoznavanju sa poglavarom SPC.

"U životu sam naučio da ako ne možeš dobiti čudo kojem se nadaš, učini da ti sam to budeš drugoj osobi. Zato sam danas ovdje sa vama", istakao je motivacioni govornik.

Podsjetimo, Nick Vujičić je rođen sa rijetkim tetra-amelija poremećajem i nema ruke, a umjesto nogu ima mala stopala.

U djetinjstvu je proživljavao teške trenutke, čak je pokušavao i samoubistvo, no uspio je pronaći smisao života. Danas on drži motivaciona predavanja širom svijeta i inspiriše ljude.

Nakon Srbije, Vujičić će predavanja održati u Hrvatskoj i Sloveniji.