Srbija
0

Napadnut Čedomir Jovanović

Sarajevo-x.com
Troje napadača presrelo je i nasrnulo danas na predsjednika LDP-a Čedomira Jovanovića i članove njegove porodice, saopštila Liberalno demokratska partija, prenosi Radio Televizija Srbije.

Liberalno demokratska partija saopštila je da je troje napadača presrelo i vrijeđalo njenog lidera Čedomira Jovanovića i članove njegove porodice.

Jovanović je bio u vozilu u kojem se, pored njega i supruge, nalazilo i njihovo troje djece, među kojima je i najmlađa dvoipomjesečna kći.

Jovanović je uspio da izbjegne napad i da se udalji, ali su napadači ostali na mjestu napada i nastavili da vrijeđaju i prijete roditeljima njegove supruge, poručujući da će Jovanovića ubiti i da "neće ostati živ".

O napadu je obaviještena zemunska policija koja je odmah reagovala, a trenutno je u toku potraga za napadačima.

U saopštenju LDP-a ocijenjuje se da je napad direktna posljedica političkih prilika u zemlji i kampanje koja se vodi protiv predsjednika LDP-a.

LDP poziva srbijanske državne organe i javnost da preduzmu sve da se onemoguće ili preduprijede ovakvi događaji u kojima su ugroženi životi ne samo Čedomira Jovanovića, već i maloljetne djece koja nemaju nikakve veze sa politikom.