Hrvatska
0

Mostarac pokušao prošvercati 500 šteka cigareta

FENA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Hrvatska policija je na području Metkovića uhapsila 40-godišnjeg muškarca iz Mostara koji je pokušao prošvercati 500 šteka cigareta.

Kako se danas doznaje u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, policijski djelatnici u suradnji s djelatnicima Carine jučer oko 11.30 sati na predjelu Pozla Gora-Mali Prolog uočili su osobno vozilo "VW pasat" BiH nacionalnih oznaka koje se, vidno opterećeno, iz smjera graničnog prijelaza Mali Prolog uključivao na cestu prema Vrgorcu.

S obzirom da se osumnjičeni vozač, 40-godišnjak iz Mostara, nije želio zaustaviti na znak policije, nego se okrenuo i dao u bijeg prema Malom Prologu, policija je krenula u potjeru za njim.

Zbog brzine i klizavog kolnika 40-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom, i udario u stijenu, nakon čega je uhapšen i doveden u Policijsku postaju Metković.

Pregledom vozila u prtljažniku je pronađeno 500 šteka cigareta Ronhill koje su oduzete, a vozač je kažnjen novčanom kaznom. Osumnjičeni će danas biti doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovnika