"Referendum za ulazak u EU"
2

Mladić vikao na Vesnu Pusić: Uništili ste budućnost mladih

Sarajevo-x.com
Vesna Pusić
Vesna Pusić
Na skupu "Referendum za ulazak u EU", u Rijeci, jedan mladić nije se mogao suzdržati pa je vičući kazao hrvatskoj ministrici vanjskih i evropskih poslova Vesni Pusić šta misli o toj temi. Obezvrijedio je ministricin govor i kazao da ulazak u EU vodi gubitku identiteta.

Student Marin Škribola nije bio među onima oduševljenim govorom Vesne Pusić i nimalo se nije složio s njenim stavovima o tome zbog čega je dobro da Hrvatska uđe u EU.

"Uništili ste mladim ljudima budućnost, može vas biti sram, EU je tamnica hrvatskog naroda. Prvo treba provesti lustraciju svih vas korumpiranih političara", vikao je Škribola, a potom otišao iz dvorane, prenosi 24 sata.hr.

Pusić se kratko osvrnula na govor mladića kazavši: "Kada se suočite s ovakvim ekscesom, onda je riječ o odbijanju bilo kakve informacije, u ovom vikanju je sve sto posto netačno."

Javnost u Hrvatskoj podijeljena je u vezi sa ulaskom Hrvatske u EU. Ekonomisti tvrde da, ako Hrvati na referendumu odbace ulazak u Evropsku uniju, hrvatskoj ekonomiji prijeti kolaps.

No, ukoliko Hrvati kažu "da" za referendum Hrvatska će 2013. postati članica EU, a ako kažu "ne" referendum će biti ponovljen u roku godinu dana, a pristupanje odgođeno.