Regija
9

Milanović poručio Mostu: Idemo razgovarati i provoditi reforme

Klix.ba
Zoran Milanović (Foto: EPA)
Zoran Milanović (Foto: EPA)
Malo iza ponoći okupljenima u stožeru obratio se čelnik SDP-a Zoran Milanović.

"Hrvatska je odlučila da nema povratka na staro. U kojem pravcu, u kojem smjeru idemo, vidjet ćemo. Četiri godine smo provodili reforme, pokazali smo da smo visokoorganizirana država i to smo mi. Pozivam sve one koji žele reforme, koje će Hrvatsku pametno, dozirano i inetelignetno voditi, da nam se pridruže. Ne postavljamo uvjete. Sada vidimo da se pojavila politička snaga koja želi reforme i pozivam ih da to napravimo zajedno", kazao je dosadašnji hrvatski premijer, prenosi Index.hr.

Milanović tvrdi da Hrvatskoj trebaju reforme, da im se pridruže svi koje žele voditi Hrvatsku prema europskim ljepoticama.

"Katkad su nas vrlo brutalno sputavali, sada vidimo da se pojavila politička snaga, kao MOST, ali ne samo MOST, pozivam sve da to napravimo zajedno", pozvao je Most na saradnju.

"Glas birača nije samo glas, to je vjera, to je povjerenje, to je nada. Nema mjesta euforiji, borili smo se, nikada nismo izgubili glavnu vodilju, a to je interes svakog čovjeka, njegove sigurnosti i možemo napokon reći čista srca da Hrvastka raste, da u svijetu dobiva priznanje da je transparentnija od ostalih. Sve je to rezultat ove vlade, moje vlade. Njezin mandat je završio. Hoćemo još, želimo služiti svom narodu, zovemo sve koji su dobre volje da nam se pridruže u razgovorima već sutra", poručio je.

"Hvala svima koji su me trpili ove četiri godine, nije bilo lako, ali bili smo puna srca i ne baš prazne glave. S dobrom vjerom prema svakoma, sa zlobom prema nikome. Ponavljam - pozivam one koji žele reforme na razgovore", zaključio je Milanović.