Velimir Ilić
0

"Ljajić i ja smo stavili tačku na spor"

FENA
Foto: B92
Foto: B92
Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da su on i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić, koji ga je posjetio u bolnici, zajedno stavili tačku na spor.

"Ustvari, taj spor između mene i njega i nije postojao", rekao je Ilić u intervjuu današnjim "Novostima" čiji ga je novinar posjetio na Neurološkom odjeljenju Urgentnog centra u Beogradu, gdje je smješten kada mu je u petak pozlilo.

Ilić je rekao da nije imao moždani udar i da su mu srce i krvni sudovi potpuno uredu i da se nada da će danas izaći iz bolnice na kućno liječenje.

"Pozlilo mi je poslije sjednice Skupštine. Sve mi se skupilo. Stres, umor, hajka koja se povela protiv mene bez ikakvog osnova. Pao sam i udario se u potiljak i čelo. Oporavljam se. Sada mi je dobro", kazao je Ilić.

Ilić tvrdi da će svako ko pročita skupštinski stenogram vidjeti da nije nijednom riječju spomenuo Ljajićevu vjeroispovijest, niti je vrijeđao Bošnjake.

"Neka državni tužilac dobro pročita stenogram Narodne skupštine i neka presluša snimak", kazao je Ilić.

"Emotivno me je pogodilo to što ni predsjednik ni premijer nisu pozvali narodne poslanike na obilježavanje Sretenja, kako to jedino dolikuje. Samo zato sam reagirao sa skupštinske govornice, jer zaista mislim da nijedan ministar posebno ne bi trebalo da bude organizator Dana državnosti", rekao je Ilić u intervjuu "Novostima".