Hrvatska
0

Izbo suprugu, zapalio kuću i pobjegao

Sarajevo-x.com
Foto: Jutarnji.hr
Foto: Jutarnji.hr
U hrvatskom selu Miočinovići jutros oko 6 sati došlo je do incidenta u kojem je 56-godišnji muškarac nožem zadao pet teških rana svojoj nevjenčanoj supruzi.

Prema riječima očevidaca, Josip Dominić je potom zapalio porodičnu kuću u Miočinovićima i pobjegao u šumu. Jedan od susjeda pozvao je policiju, a nesretna žena prebačena je u bolnicu u Sisak sa povredama prsa, bedra i potkoljenice.

Jutarnji list javlja da su se u potragu za počiniteljem zločina uključili i pripadnici interventne policije iz Siska, te prenosi riječi prvog susjeda koji je ispričao šta ga je to jutros probudilo.

"U gaćama sam otvorio vrata i vidio nepoznatu uplakanu i ustrašenu ženu koja je vikala - Gospodine pomozite, nožem ju je, ubio ju je, zovite policiju", kaže Lazo Miočinović koji je ubrzo pred vratima kuće vidio i krvavu susjedovu suprugu Dragicu koja je krvarila iz trbuha, prsa i noge. "Odmah sam zvao hitnu, policiju, ali i vatrogasce, jer sam vidio da se iz susjedove kuće dimi. Ubrzo je došla hitna, policija, a petrinjski vatrogasci su ugasili požar i spasili kuću."