Regija
0

Hrvatska: U bijegu izbacio iz BMW-a torbu s marihuanom pa sletio s ceste

FENA
Granični policajci iz stanice Trilj pronašli su više od tri kilograma marihuane u torbi koju je, bježeći pred njima, iz svog BMW-a izbacio 41-godišnji vozač i zatim sletio s ceste, no nije ozlijeđen, doznaje se u četvrtak u splitskoj policiji.

Policijski službenici Postaje granične policije Trilj pokušali su u utorak, na cesti u mjestu Seoca kod Omiša, zaustaviti lično vozilo BMW imotskih registarskih oznaka. Vozač se nije zaustavio na znak, već se vozilom dao u bijeg, kazali su u policiji. U vožnji je iz automobila izbacio torbu nakon čega je sletio vozilom s kolnika, no nije ozlijeđen. Policija ga je uhapsila i pronašla odbačenu torbu s 3117,7 grama marihuane.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga njegovog stana i automobila, u kojem je pronađeno i 470,7 grama rezanog duhana bez nadzorne markice Ministarstva financija RH.

Protiv 41-godišnjaka je podnesena krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uručen mu je i prekršajni nalog. Doveden je pritvorskom nadzorniku.