Regija
10

Hrvatska: Dva mladića poginula u sudaru s automobilom kojeg je vozio HDZ-ov zastupnik

Klix.ba
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Jučer oko 18 sati i 15 minuta u Zlataru u Hrvatskoj došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su sudjelovala dva lična automobila, a pri čemu su dvije osobe smrtno stradale dok se trećoj liječnici bore za život.

To su potvrdili iz Policijske uprave krapinsko- zagorske, a detalji ove tragične nesreće trebali bi biti poznati nakon uviđaja, piše Index.hr.

Portal Zagorje.com, pozivajući se na izvore s mjesta nesreće, rekao je da su poginuli mladići vozili Golf 3 te su se zabili u Renault Megan kojim je upravljao predsjednik zagorskog HDZ-a i saborski zastupnik Žarko Tušek. Kako se saznaje, zadobio je lakše tjelesne povrede i odvezen je u opću bolnicu Zabok. Od težih su ga povreda spasili zračni jastuci.

Na Facebook stranici Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija objavljeno je nekoliko fotografija strašne nesreće. Svjedoci komentiraju kako je prizor užasan.

Golf u kojem su se nalazili mladići je smrskan. Morali su intervenirati i vatrogasci, koji su rezali lim kako bi izvukli stradale iz automobila.