Regija
0

Dubrovačka policija zaplijenila 16 kilograma marihuane

FENA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Dubrovačko-neretvanska policija na graničnom prijelazu Karasovići između Hrvatske i Crne Gore u subotu je zaplijenila 16 kilograma marihuane, prenijele su agencije.

Sinoć oko 17.45 sati ulaznoj graničnoj kontroli na GP Karasovići pristupilo je automobil "alfa romeo" talijanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljala 34-godišnja državljanka Italije.

Tom prilikom je primjećeno neobično Talijankino ponašanje te je izvršen vizuelni pregled vozila kojom prilikom je primjećeno da je zadnji branik odmaknut od nosača vozila. Potom je u unutrašnjosti zadnjeg branika pronađen jedan paket s marihuanom.

Izvršenom detaljnom pretragom vozila u zadnjem braniku te izrađenom duplom dnu ispod motora i ispod tapicirunga u unutrašnjosti vozila pronađeno je još 15 paketa od ukupno 16 kg i 450 grama marihuane, procijenjene vrijednosti 850.000 kuna.

U prostorijama Policijske stanice Gruda nad državljankom Italije provedeno je kriminalističko istraživanje i utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinila kaznena djela posjedovanja i preprodaje opojnih droga.

Osumnjičena je dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku, javila je Hina.