Velika drama
0

Antonijina mama: Vjerujem da ću je vidjeti

Sarajevo-x.com
Milka Bilić, majka nestale Antonije, još uvijek vjeruje u sretan kraj drame i nada se da će vidjeti svoju kćerku, javlja Dnevnik.hr.

"Neka ga Bog preokrene, neka mu kaže šta je učinio, ako je to učinio. Ali ja još ne vjerujem da je to tako kako su nam rekli. Još sam optimist i bit ću. Još vjerujem da ću je vidjeti, da će sve dobro završiti. Sinoć sam oko 2:30 sati krenula na spavanje, malo sam čitala knjigu, popila jednu tabletu, pa sam uspjela malo spavati", rekla je Milka Bilić, majka nestale 17-godišnje djevojke Antonije Bilić.

Uprkos uznemirijućim vijestima iz Banje Luke, Antonijina majka imala je snage poželjeti Božji oprost za Dragana Paravinju, čovjeka za kojeg se sumnja da je naudio njenoj maloljetnoj kćerki.

Iako je priznao teško zlodjelo, majka se nada kako postoji mogućnost da ta beštija, kako je rekla, ne govori istinu, jer je to činio i ranije.

"Cijelu noć smo tu. Čekamo da nam nešto kažu. Sad je potraga tamo kod Oklaja. Šta mogu više nego čekati. Čekat ću da nam kažu ima li čega novog. Eto, sad čekamo i kćerke da dođu", dodao je Milan Bilić, Antonijin otac.