Majka vjeruje da joj je kći živa
0

Antonijin otac: Paravinja mora u zatvor - doživotno!

Sarajevo-x.com
Antonija BIlić
Antonija BIlić
Roditelji nestale Antonije Bilić i dalje ne vjeruju u priznanje Dragana Paravinje da je ubio i bacio tijelo maloljetnje djevojke.

Ekipa portala Index.hr bila je u posjeti kući porodice Bilić, u selu Kričkama kod Drniša.

"On laže! Moj majčinski instinkt mi govori da je živa. Osjećam to u svojim grudima. Šokiralo me sinoć to što sam čula. Uvjerena sam da Antonija nije mrtva, ma što on kazao", govori nam Milka Bilić.

Ni otac Mile se ne miri sa najcrnjim scenarijem.

"Teško je išta pametno reći u ovom trenutku. Čovjek se nada, ali ipak previše je vremena prošlo. Nadamo se da će Antoniju pronaći živu", rekao je otac Mile.

Majka Milka utjehu je našla u molitvi.

"Prilično sam iscrpljena, čitala sam jutros do 2:30 sati Svetu knjigu. Svaki dan molim za Antonijin spas. Propustila sam, međutim, tri nedjeljne mise. Jednostavno ne stignem. Umorna sam od svega", rekla je Milka Bilić.

Na dan kada je Antonija nestala skupa su izašle iz kuće.

"Ja sam išla na pregled kod ljekara u Šibenik, a Antonija na praksu u trgovinu u Drnišu. Dala sam joj novac za užinu. Kad sam vidjela da se nije vratila, pozvala sam je bilo je 15.30 sati. Zvonio je, baš kao svaki put kada bi se javila, a javila bi se redovito. Ovaj put, međutim, nije. Nazvala sam odmah potom još jednom, ali bez uspjeha. Mobitel je bio isključen", prisjetila se Milka Bilić tog nesretnog dana, kada je Antonija nestala, u razgovoru za Index.hr.

Antoniji je to bio posljednji dan prakse u trgovini, a nakon toga je trebala uraditi maturski.

"Najveća joj želja bila skupiti novac za polaganje vozačkog ispita i preseliti se u Split. Tako mi je govorila. Da joj je tamo najljepše", kazala je majka Milka, dodavši da je njena kćerka bila vrlo dobra učenica Srednje trgovačke škole u Drnišu, najbolja u razredu i veoma poštena.

Na pitanje kakva bi kazna bila "prikladna" za otmičara, otac Mile je odgovorio: "Najslabija kazna bi mu bila da ga netko ubije. Treba doživotno guliti kaznu u zatvoru za takav zločin", a majka je dodala da ga je Božija kazna već stigla.

"Bog mu je već presudio, a on bježi od toga", istakla je Milka.