Kultura
17

Mucha Lucha za Novu godinu priprema "najjači dernek u gradu"

Klix.ba
Mucha Lucha i ove godine organizuje novogodišnji party na četiri floora na lokaciji caffe bara Haag u centru grada i cjelonoćnu zabavu, kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru.

Posjetitelji će moći uživati u kuhanom vinu i meksičkom grahu, a tu je i besplatna hrana tokom cijele noći, koja je uključena u cijenu ulaznice koju možete nabaviti po cijeni od 20 KM u pretprodaji i 30 KM na dan proslave.

Vanjski dio caffe bara Hag, namjenjen za open air zabavu, bit će prekriven šatorom uz grijalice i štand sa kuhanim vinom.

Goste će zabavljati čak 12 različitih muzičkih imena, a to su: Toni Juranovic (HR), Bursaćeva (SRB), Strava Škola (MC- Gagara & MC- Chane) (BiH), Hator Master (BiH), Camino (BiH), Selector Weedad (BiH), Bonjasky (BiH), Said 5 (BiH), Merakoon (BiH), I. Selektion (BiH), Splein (BiH) i PickPocket (BiH).

Karte za novogodišnju Mucha Lucha proslavu se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: La Cava (13:00h - 22:00h), Galerija ''Boris Smoje'' (13:00h - 22:00h) i Optik by Optik (13:00h - 20 :00h). Broj putem kojeg možete rezervisati svoju kartu je +387 61 666 114.

Odbrojavanje i sami ulazak u narednu godinu će biti praćeni vatrometom i voditeljem novogodišnjeg programa. Također, kupovinom karte učestvujete u nagradnoj igri i imate priliku osvojiti vrijedne nagrade.

"Vidimo se na najjačem derneku u gradu", poručuju iz Mucha Luche.