Kultura
16

Halid Bešlić u Magacin Kabare Showu

FENA
Halid Bešlić (Foto: Klix.ba)
Halid Bešlić (Foto: Klix.ba)
Nakon što su Dino Merlin i Nina Badrić pokazali svoje glumačke sposobnosti, ove srijede u Magacin Kabare Show dolazi Halid Bešlić koji će zajedno sa Zanom Marjanović, Aidom Bukvom i Aldinom Tucićem osigurati sjajno druženje i odličnu zabavu.

U kabaretskoj atmosferi, Halid Bešlić će imati glumački zadatak, saopćeno je iz Magacina Kabare.

S obzirom da je zvijezda ponovo otkazala svoje dolazak u show, Halid Bešlić će u liku mjastora pokušati popraviti show i spasiti noć.

Kako će se Halid snaći u ulozi u Magacin Kabare Showu i da li će majstor uspjeti spasiti show, gledaoci mogu vidjeti u srijedu 24. septembra u 21 sat.

Uz glumce, muzičare, stand up komičare i nagradne igre, Magacin Kabare svake srijede predstavlja cjelovečernji zabavni program koji se realizuje u koprodukciji s televizijom Pink BH.

Magacin Kabare Show je jedinstveni bosanskohercegovački proizvod koji će se osim u caffe clubu Gogo, moći pratiti utorkom u 22.00 sata u programu televizije Pink BH.

Rezervacije za Magacin Kabare Show mogu se izvršiti slanjem poruke na Facebook stranicu Magacin Kabarea, kao i putem e-maila: [email protected]. Karte se preuzimaju dva dana prije Magacin Kabare Showa, navodi se u saopćenju.