Bosanska Dubica
0

Pripreme koncerta za Dragana Došena teku prema planu

SRNA
Dragan Došen (Foto: Nezavisne novine)
Dragan Došen (Foto: Nezavisne novine)
Pripreme za održavanje humanitarnog koncerta u Bosanskoj Dubici čiji će prihod biti namijenjen za dalje liječenje Dragana Došena, koji je teško ranjen početkom maja u porodičnoj tragediji, teku prema planu – potvrdili su danas organizatori tog događaja.

Koncert će biti održan 19. jula u Bosanskoj Dubici, a ulaznica će koštati tri marke, istakli su danas na konferenciji za novinare organizatori koncerta - banjalučki bend "Aleksandria", Centar za informisanje i kulturu i Opština Bosanska Dubica.

Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za dalji opravak Dragana Došena koji se liječi u Kliničkom centru Banja Luka, a koji je porodičnu tragediju preživio početkom maja mjeseca ove godine.

“Koncert će biti održan na otvorenom, a u slučaju lošeg vremena bit će organizovan u sportskoj dvorani”, precizirao je direktor dubičkog Centra za informisanje i kulturu Dragan Jaćimović i pozvao Dubičane da podrže ovaj humani događaj.

Dragan Došen primljen je u Klinički centar Banjaluka 5. maja ove godine sa teškim povredama glave, nakon što je na njega njegovog brata Srđana dok su spavali pucala njihova majka Milena.

Srđan Došen je od posljedica povreda preminuo, a Milena Došen se nakon tragičnog događaja otrovala esencijom.

Zdravstveno stanje Dragana Došena, koji je danima bio u dubokoj komi priključen na aparat za vještačko disanje, sada je stabilizovano i njegov život nije ugrožen, ali preostaje mu još dugo rehabilitaciono liječenje.