Humanitarne akcije
472

Mame grada Zenice prodavale kolače u sklopu humanitarne akcije za Edina Mujkanovića

Piše: E. M.
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba)
Na Trgu Alije Izetbegovića u Zenici danas su majke grada Zenice organizovale humanitarnu akciju prodaje kolača za Zeničanina <a href="http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/bh-ljekari-pogorsali-zdravlje-zenicanina-edina-mujkanovica-kojem-je-potrebna-pomoc-dobrih-ljudi/160111080">Edina Mujkanovića</a> kojem su hitno potrebna sredstva za operacije u Turskoj.

Sugrađani Edina Mujkanovića koji se nalazi u Turskoj na liječenju proteklih dana realizovali su niz humanitarnih akcija sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava, a u akciju su se priključili i dobri ljudi širom Bosne i Hercegovine i svijeta. Na Trgu Alije Izetbegovića danas je realizovana akcija prodaje kolača koje su pripremile mame grada Zenice, a svi kupci su u kutiju ubacivali onoliko novca koliko su željeli.

"Odlučili smo da svojim doprinosom, na ovaj način, pomognemo našem Edinu na njegovom putu liječenja. Napravili smo ovu akciju sa kolačima, a pored nas, još dosta građana donijelo je svoje kolače i zaista im se od srca zahvaljujem", kazala je predstavnica neformalne grupe "Mame grada Zenice" Nataša Gigović.

Akcija prodaje kolača trajat će do 17 sati, a Edinu možete pomoći i uplatom novca na račun:

Za uplate u KM: UniCredit bank d.d. Mostar br. 3385802542023007

Devizni račun: IBAN: BA39 33858028 4202 4316

SWIFT: UNCRBA22 adresa: Željeznička 1, Zenica 72 000 Za Edin Mujkanović

Kupovinom vaučera na Citydeal.ba