Humanitarne akcije
0

Kompanija m:tel omogućila porodici Đurić dom dostojan čovjeka

FENA
Foto: Buka
Foto: Buka
Kompanija m:tel danas je, u saradnji sa kompanijom Stecco iz Bijeljine i Gradom Bijeljina, omogućila dječaku Gojku Đuriću i njegovom ocu Petru potpuno novi dom.

Time je priča u vezi s kućom porodice Đurić iz Bijeljine dobila sretan kraj.

Predaji kuće porodici Đurić prisustvao je Đorđe Mišić, izvršni direktor m:tela za marketing i prodaju.

"Teško je riječima opisati kako se mi danas osjećamo. Gledam Gojka i njegovu sreću i svakodnevno se zahvaljujem ljudima koji nisu ostali gluhi i nijemi na okolnosti u kojima smo živjeli. Od danas, za nas dvojicu počinje novi život. Hvala vam", rekao je vidno uzbuđen Petar Đurić, Gojkov otac.

U prisustvu brojnih zvanica, na tradicionalan način proslavljen je trenutak pokrivanja nove kuće, a Gojko nije mogao da sakrije svoje uzbuđenje.

"Sretan sam, potpuno sam sretan. Djed Mraz je ove godine došao mnogo ranije", kroz osmijeh je rekao Gojko.

Gojku je od kompanije m:tel uručen i novogodišnji paketić, kao i laptop, a ovoj akciji su se ranije pridružili zaposlenici kompanije skupivši značajnu sumu novca.

"Drago nam je što možemo da budemo dio sreće drugih ljudi, sreće porodice Đurić kojoj smo potpuno promijenili život, zajedno sa ljudima dobre volje. U pretpraznično vrijeme darivanja ovim gestom još jednom potvrđujemo društvenu odgovornost u nadi da ćemo biti dobar primjer drugima", rekao je Đorđe Mišić.

"Bijeljina nije mogla zamisliti bolji kraj godine. Đurići su primjer da niko od nas nije sam, te da ćemo i mi u Gradu Bijeljina uvijek biti tu za svoje građane", istakao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.