Sve po jednu KM
7

GuGu Bazar u subotu na Ilidži

Klix.ba
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
GuGu volonterke u saradnji sa Obrazovno-razonodnim centrom za mlade SPAJALICA organizuju 20. po redu humanitarni GuGu Bazar i veliku rasprodaju "Sve po 1KM".

Pridružite im se u subotu, 8. septembra ispred prostorija Spajalice (Banjska ul. 2, Ilidža- kod hotela) u periodu od 10 do 12 sati. Kupite dječiju odjeću, igračke, odjeću za mame, probajte i "slatki i slani program" te tako izrazite solidarnost i dobru volju.

Kupovinom na humanitarnom 20. GuGu bazaru pomažete u prikupljanju sredstava za socijalno ugrožene porodice, za Zavod Zovik, te za kupovinu platnenih pelena za bebe iz socijalno ugroženih porodica. Tu su i ovaj put kreativke sa svojim unikatnim proizvodima, zatim HO Miris i Ekobeba. Slatko- slani program pripremit će samohrana majka četvero djece za koju će ići i sav prihod od prodaje kolača i peciva.

Na Bazaru možete kupiti i cekere "Neću kesu! Imam GuGu ceker" čijom kupovinom pomažete GuGu Fond, a istovremeno pokazujete i svoju ekološku osviještenost. Na Bazar možete donijeti i vašu donaciju odjeće i drugih stvari koje vam više ne trebaju, a koje će drugima izmamiti osmijeh na lice, uz napomenu da to može biti samo očuvana polovna odjeću za bebe, djecu i odrasle. Ulaz na Bazar je slobodan.